Sunday, June 15, 2014

XI peatükk


Seekord teen lühidalt. Nädala tähtsündmuste hulka kuulusid näiteks kinos käimine (ülikoolis tegutseb grupp, kes organiseerib igal teisipäeval ühe seansi; põnev fakt: üks piletimüüjatest oli käinud Eestis seljakotireisil), Erasmuse paberimajandusega tegelemine (allkirjade võtmine ja paberite Eestisse saatmine, ehk jõuavad ilusti kohale ka), mille käigus sai veelkord kinnitust, et bioloogiakoordinaator on ikka üks eriti tuus tädi: oli just Schwarzwaldis metsmaasikaid korjanud, andis mulle ka. Maitsesid väga hästi ja olid suhteliselt hiiglasemõõtu. Ja loomulikult ujumas käimine, mille käigus avastasime, et Freibadis (see oli see vabaõhubassein Bodenseetermide kõrval, klooriga) töötab Ronaldo teisik (samas koguses geeli ka peas), et Bodensee vesi ei olegi enam ujumiseks liiga külm ja et Freibadis saab ujuda võidu sinikaelpardiga.

Ja siis algas WM (Weltmeisterschaft). Kleepisin köögiseinale mänguplaani ja meie tiimi postri, need on seal ikka veel alles, ju siis erilisi vastuargumente kellelgi ei olnud.


 
Mis veel huvitav: jätsipleissi tassiti liiv ja potipalmid, nüüd on seal rannameeleolu.



Leidsin Konstanzist vahvlipeole minnes veel ühe huvitava Brunneni.



Loomulikult pidasime reedel maha oma teise jalgpallimatši poolproffidega. Ei väsitanud nii ära kui esimesel korral, arvatavasti oli meid väikse väljaku jaoks liiga palju (7 vs 7) ja mäng kestis ise ka vähem, sest enamik mängijatest tahtis jõuda kuhugi Hispaania - Holland mängu vaatama. Meie siirdusime jõe äärde Strandbari, kuhu, nagu jätsipleissigi, oli tassitud palju liiva. Enamik ühisvaatajatest oli Hollandi poolt ja vaesed hispaanlased... Hommikul mõtlesin tükk aega, kas mu kaaselanik on terve öö nutnud või on ta lihtsalt vähe maganud.



Siirdun nüüd jälle vähekeseks õppima, esimene eksam juba vähem kui kahe nädala pärast.


No comments:

Post a Comment